Къща Детелина

КЪЩА ДЕТЕЛИНА
къща детелина разпределение

Стаи

X

Площ

Xm2

Спални

2

Стени

Стените са изработени от панели състоящи се от фиберцимент 8 мм. и ЕPS изолация – 84 мм. Стандартната дебелина на външните стени е 10 см.

Вътрешните преградни стени са с дебелина 6 см.

Прозорци

PVC прозорци с двоен стъклопакет.

Могат да се изработят прозорци в цвят и размер по желание на клиента.

Изолация

Предлагаме допълнителна топлоизолация, която може да бъде изпълнена с EPS, каменна вата и облицовка с термосайдинг.

Инсталации

ВиК и Електрическата инсталация са заложени в проекта на къщата. Нашите специалисти осигуряват всички нужни материали и извършват необходимата работа.

Монтаж

Материалите се транспортират до локацията и нашите монтажници извършват сглобяването, необходимото време е между 2-3 дни, спрямо големината на къщата.

Фундамент

След уточняване на финалните детайли по проекта, клиента получава план с точните размери за изготвянето на фундамента. Отговорност на клиента е да изработи фундамента.

Конструкция

Конструкция на сглобяемата къща е метална, разработена от стенни панели и метални покривни ферми, изготвени предварително по конструктивен проект в завод на производителя.

Стенните панели се състоят от носеща метална рамка, изработена от тънкостенни студеноогънати профили. Между профилите се поставя ЕPS изолация и панелите се затварят от двете си страни с плоскости от фиброцимент.

Връзките между отделните метални елементи се осигуряват чрез заваръчни шевове и болтови връзки. Покривните ферми са изработени изцяло от тънкостенни студено огънати профили.

Свържи се с нас: +359888709796